Denk mee over de toekomst van Noordwest – bijeenkomst op 21 januari in het Raadhuis

Bericht van de gemeente Hilversum.

Het is prettig wonen, werken en leven in Hilversum. Wij koesteren dat. Steeds meer mensen en bedrijven zoeken ook een plek in onze stad. Tegelijkertijd weten we dat de ruimte beperkt is. Dat betekent dat er uitdagingen zijn onder andere op het gebied van wonen, bereikbaarheid, energie en voor het Mediapark en omgeving. 

We moeten nu keuzes maken, zodat Hilversum in 2040 nog steeds de stad is waar we ons thuis voelen! Wij stellen een Omgevingsvisie op voor 2040. En we vragen u om met ons mee te denken. Kom daarom naar onze bijeenkomst op 21 januari in het Raadhuis. De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Wethouder Jan Kastje leidt de avond (trapt af?) in en is er de hele avond bij. Voor de pauze geeft de projectleider Peter Prins een toelichting op de Omgevingsvisie en de belangrijkste uitdagingen voor Hilversum. Na de pauze gaan we in kleine groepen in gesprek over de belangrijkste uitdagingen voor Noordwest.

U kunt zich voor deze avond aanmelden bij de buurtcoördinator voor het Noordwestelijk Villagebied, mevrouw Carola van den Berg (carola.vandenberg@hilversum.nl).

Alle informatie over de Omgevingswet vindt u op: https://www.hilversum.nl/Home/Inwoner/Werkzaamheden_en_projecten/Omgevingswet