Evenementen

WINTER BORREL GAAT NIET DOOR!

Meer informatie


Eerdere evenementen

Wandeling door de wijk met Politie m.b.t. inbraakpreventie

Op maandagavond 11 oktober jl. heeft De Parken in samenwerking met onze wijkagent en haar collega’s een wandeling gemaakt door de wijk. Na ontvangst met koffie en taart, bij Eetcafé Muze bij Wisseloord, en inleiding van Mirjam van der  Meer is de wandeling van start gegaan. Doel van de wandeling was de deelnemers op een laag drempelige manier kennis te laten maken met de grote en kleine “gevaren” in de omgeving van eigen huis en tuin. Deze “gevaren” kunnen inbrekers mogelijkheden bieden, makkelijker toegang te krijgen tot een woonhuis.

Mirjam van der Meer had 3 collega’s meegenomen. Iedereen  had zijn of haar eigen expertise gebied en konden alle deelnemers te woord staan als er vragen waren. Iedereen kon ook kennis maken met onze wijk boa. De politie was verrast door de grote opkomst en hadden voor iedereen een aandenken in de vorm van een zaklamp van de politie meegenomen.

Het werd een leuke en ook leerzame wandeling door onze wijk.


Succesvolle Picnic (en blanc) á Table 1919

Op zondag 8 September 2019  was er  een zeer gezellige middag met een grote groep leden op het Nimrodpark. Het evenement Picnic á table werd een zonovergoten middag.
Veel aanwezigen hadden onder andere heerlijke hapjes, diverse salades, taarten en toetjes meegenomen.
Er was een  mooie vertegenwoordiging van onze buurt aanwezig van oud tot net geboren, nieuwe leden / buurtbewoners die hier net zijn neergestreken en leden die hier al tientallen jaren met veel plezier wonen.
De aanwezige kinderen waren gezellig met elkaar op het gras aan het spelen en schoven zo nu en dan gezellig aan tafel aan om wat te eten.
Een gezellige sfeer met live muziek (vezorgt door het JazzMuziekCollege uit Hilversum) en heerlijke hapjes van de bbq.
Nieuwe contacten werden gelegd en oude contacten weer aangehaald.

Hartelijk dank voor uw komst en alle gezelligheid, wij hopen elkaar snel weer te treffen.