Evenementen

Uitnodiging Winterborrel De Parken,
27 november 2022, 16:00 – 18:00


Zomerborrel groot succes!!

Op zondag 26 juni jl. is het eerste grote evenement sinds twee jaar georganiseerd. Vier vrijwilligers uit onze wijk hadden de organisatie op zich genomen. Het Kraanvogelplein was omgetoverd tot een gezellige en welkome ontmoetingsplaats waar de zon volop scheen. De aankleding met tenten, bloemen, leuke parasols was sfeervol en een uitstekende zanger heeft het geheel muzikaal begeleid. Aan de kinderen was ook gedacht en zij konden naar harte lust spelen op het grasveld. Een grote opkomst uit de hele buurt heeft er toe bijgedragen dat wij niet op de geplande tijd van 18:00 gingen afsluiten maar pas om 19:30 toen de laatste bezoekers naar huis zijn gegaan. Het was een gezellige en goed verzorgde middag waarbij iedereen elkaar weer in een grote groep kon ontmoeten en spreken. Wij hopen dat u allen een volgende keer weer komt en willen nogmaals onze dank uitspreken aan Eveline, Gertine, Ingrid en Jeanette.


Wandeling door de wijk

Op dinsdag 10 mei 2022 hebben een aantal leden van de mogelijkheid gebruik gemaakt om met onze wijkagent en haar collega’s door de wijk te wandelen. De aanwezigen werden geïnformeerd over inbraak gevoelige situaties en risico’s in en om het huis naar aanleiding van praktijkvoorbeelden die tijdens de wandeling naar voren kwamen. Het was een interessante avond waarbij weer een andere route is gelopen en ook voorbeelden van onder meer overlast in de buurt aan de orde is gekomen.


Wandeling door de wijk met Politie m.b.t. inbraakpreventie

Op maandagavond 11 oktober 2021 heeft De Parken in samenwerking met onze wijkagent en haar collega’s een wandeling gemaakt door de wijk. Na ontvangst met koffie en taart, bij Eetcafé Muze bij Wisseloord, en inleiding van Mirjam van der  Meer is de wandeling van start gegaan. Doel van de wandeling was de deelnemers op een laag drempelige manier kennis te laten maken met de grote en kleine “gevaren” in de omgeving van eigen huis en tuin. Deze “gevaren” kunnen inbrekers mogelijkheden bieden, makkelijker toegang te krijgen tot een woonhuis.

Mirjam van der Meer had 3 collega’s meegenomen. Iedereen  had zijn of haar eigen expertise gebied en konden alle deelnemers te woord staan als er vragen waren. Iedereen kon ook kennis maken met onze wijk boa. De politie was verrast door de grote opkomst en hadden voor iedereen een aandenken in de vorm van een zaklamp van de politie meegenomen.

Het werd een leuke en ook leerzame wandeling door onze wijk.


Succesvolle Picnic (en blanc) à Table 2019

Op zondag 8 September 2019  was er  een zeer gezellige middag met een grote groep leden op het Nimrodpark. Het evenement Picnic à table werd een zonovergoten middag.
Veel aanwezigen hadden onder andere heerlijke hapjes, diverse salades, taarten en toetjes meegenomen.
Er was een  mooie vertegenwoordiging van onze buurt aanwezig van oud tot net geboren, nieuwe leden / buurtbewoners die hier net zijn neergestreken en leden die hier al tientallen jaren met veel plezier wonen.
De aanwezige kinderen waren gezellig met elkaar op het gras aan het spelen en schoven zo nu en dan gezellig aan tafel aan om wat te eten.
Een gezellige sfeer met live muziek (verzorgd door het JazzMuziekCollege uit Hilversum) en heerlijke hapjes van de bbq.
Nieuwe contacten werden gelegd en oude contacten weer aangehaald.

Hartelijk dank voor uw komst en alle gezelligheid, wij hopen elkaar snel weer te treffen.