Klassiek toptalent bij ’t Melkhuisje

Bij ’t Melkhuisje aan de Bussumergrintweg is op zondag 29 januari een bijzondere culturele middag. Het aanstormend talent Lucie Horsch zal met haar blokfluiten in het sfeervolle clubhuis te beluisteren zijn. Samen met klaveciniste Alexandra Nepomnyashchaya speelt zij een barokprogramma met een klein uitstapje naar hedendaags werk. Aansluitend is er een expositie met schilderijen van Wietze Aardema en fotografie van Dick Brouwer. Vervolgens kan men eten met Kaatje Kookt!

Het talent van Lucie Horsch wordt breed erkend: als tiener is zij al een veelgevraagd solist in binnen- en buitenland. In 2012 won zij de eerste prijs in het Prinses Christina Concours, een jaar later vertegenwoordigde zij Nederland bij de “Eurovision Young Musicians”. Zij trad op in festivals in Noorwegen, Oostenrijk, Zwitserland, België en het Internationaal Kamermuziekfestival van Janine Jansen. In 2016 won ze de Concertgebouw Young Talent Award. Kort geleden zagen we haar in De Wereld Draait Door naar aanleiding van haar debuut cd bij Decca Classics. Bij dit label heeft zij een exclusief contract.

Klaveciniste Alexandra Nepomnyashchaya heeft in talrijke Europese landen prijzen gewonnen. Samen met Lucie Horsch speelt zij C.P.E. Bach, J.S. Bach, F. Couperin, J.-M. Hotteterre en I. Yun.

Zondagmiddag 29 januari 2017 16.00 uur
Bussumergrintweg 58, 1217 BS Hilversum
Lucie Horsch, blokfluit
Alexandra Nepomnyashchaya, klavecimbel
Toegang concert € 15,- (contant bij ingang)
Expositie Wietze Aardema en Dick Brouwer
Om 18.15 eten met Kaatje Kookt! (€ 15,-)

Reserveren bij melkhuisjemuziek@melkhuisje.com

Om al vast te noteren en te reserveren: het vermaarde Ruysdael Kwartet speelt op 19 maart kwartetten van Mozart en Ravel.