Terugkoppeling inloopavond Mozartlaan en Sweelincklaan

Terugkoppeling inloopavond Mozartlaan en Sweelincklaan dd 28.02.2017 – van Joost Volkers, landschapsarchitect BNT, gemeente Hilversum
Vanaf de laatste week van april wordt in de Mozartlaan en in het oostelijk deel van de Sweelincklaan gewerkt aan de weg.

In de Mozartlaan wordt de rijbaan versmald ten behoeve van groeiruimte voor de laanbomen. In de gehele Mozartlaan zal de wegverharding worden vervangen en zullen de bermen worden uitgebreid. Ook komen er twee snelheidsremmende voorzieningen ten behoeve van de veiligheid rond beide scholen in de laan.

In de Sweelincklaan tussen de Beethovenlaan en de Rossinilaan wordt de wegverharding vervangen en de rijbaan versmald ten behoeve van de laanbomen. Voor het deel tussen de Beethovenlaan en de Mozartlaan is dit eind 2015 al gebeurd. Bovendien worden op een aantal plaatsen nieuwe bomen geplant (de rode cirkels op de tekeningen).

Op 28 februari jl. is er een inloopavond gehouden voor aanwonenden. De opmerkingen en de beantwoording staat op de verschillende tekeningen weergegeven (.pdf):

En kijk ook op de website van de gemeente.